cine cauta gaseste …iPhone la boio.ro

uneori ma distreaza ce cauta romanii pe google de ajung la mine.

azi de exemplu un probabil user de iPhone googalea la greu “am blocat iphon”.

pt ca rezultatele nu erau concludente (well. doh… macar scrie corect numele jucariei pe care o folosesti…), individul (sau poate e o “ea”) mai incearca odata “am blocat iphon definitiv”

pina la urma a gasit pagina de Suport, ajutor si tutoriale pt iPhone

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. vreau si eu un iphone. problema e ca vreau sa il cumpar dintr-un magazin.
    nu on-line. exista undeva? la ce magazin?
    multumesc

  2. Frate… nu va radeti.. poate persoana respectiva a blocat un ifon… si de fapt cred ca pierduse si un <> pe undeva – cautand “deblocarea”.. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*