iphone cu socuri electrice

stirea zilei, care a facut vilva in anumite medii este legata de “imperecherea” apple cu o firma care stie sa faca telefoanele sa raspunda la comenzi cu impulsuri electrice sau vibratii.

asta inseamna ca atunci cind apesi pe o tasta simti un fel de feedback. mda, experienta e buna mai ales la jocuri. dar cam atit…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

  1. Nu trebuie sa fii atit de sceptic… Utilizez un Samsung F490, si treaba care il diferentiaza de iPhone este exact acest feedback fizic (vibratia) la atingerile touchscreenului. Chiar daca la software, usability si la felul in care se misca e categoric in urma iPhone (trebuie sa admit acest lucru), colegii mei utilizatori convinsi de iPhone recunosc ca vibratia asta e o gaselnita excelenta. Incearca, macar odata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*