Miley Cyrus nude in Vanity Fair si CNN

Miley Cyrus o pustoaica de 15 ani care lucreaza printre altele si la disney la o tv de copii (hannah montana) a facut niste poze semi-nude. pina aici nimik neobisnuit. pozele facute de o tanti fotograf celebru, sunt super artistice si apar in urmatorul numar al revistei vanity fair.

fatuca si-a luat banii si cind a vazut ca mass-media o critica pt ca e doar un copil care ii invata pe altii la prostii a inceput sa o dea de gard si sa ne insire gogosi de genu: “nu am stiut…, daca stiam nu faceam, imi pare rau…, ma simt atit de rusinata…”

stirea a aparut peste tot in state dar cel mai tare mi-a placut reactia lui Anderson Cooper de la CNN US. (prezentatorii lor sunt lasati sa vorbeasca liber asa ca isi dau cu parerea dupa cite o stire). AC se uita la stire si zice “pai si mie mi-a facut poze tanti fotografa aia si atunci cind a fotografiat-o pe pustoaica, parintii ei erau acolo si si-au dat acordul”. uite asa mai aflam lucruri noi si mai realizam cit parsive sunt si “micile vedete”…

update: vanity fair a facut publice imagini “behind the scene” de la photo shoot. mie nu mie se pare ca “bagaboanta” a fost legata cu lantzu si obligata sa pozeze goala si nici ca fotografiile au fost facute pe ascuns…

update 2: video spune si mai multe…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Este o prostie enorma, Presa americana, se poate numi presa de scandal deoarece pt a scoate un ban in plus incep sa strice imaginea "vedetelor" care depun mult efort si multa munca pt a ajunge unde sunt dupa care vin si iei si modifica tot pentru a parea ceva iesit din comun, sau ce sugereaza acest "post", ceva pornografic… si dupa cum o lume intreaga stie Miley Cyrus nu a fost absolut nici o data "surprinsa" macar fara sutien, sa nu mai vorbim de acele poza+video… este clar ca era la o sedinta foto si nu este nici urma de lanturi si obligatii… P.S.: "American Press Sucks"

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*