Invizibila pina la …zero

ai incercat Email ‘n Walk? Ideea e super: poti sa tastezi emailuri pe iPhone si sa vezi ce e in fata ta. Asta pentru ca background-ul aplicatiei este compus din ceea ce vede camera foto.

aplicatia e atit de … invizibila, incit marimea ei listata in iTunes este de Zero MB. Email ‘n Walk este gratuita pentru o perioada limitata.

Sincer sa fiu, cred ca e mai util sa ai o asemenea aplicatie pentru scris SMS, decit email.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*