Miley Cyrus nude in Vanity Fair si CNN

Miley Cyrus o pustoaica de 15 ani care lucreaza printre altele si la disney la o tv de copii (hannah montana) a facut niste poze semi-nude. pina aici nimik neobisnuit. pozele facute de o tanti fotograf celebru, sunt super artistice si apar in urmatorul numar al revistei vanity fair.

fatuca si-a luat banii si cind a vazut ca mass-media o critica pt ca e doar un copil care ii invata pe altii la prostii a inceput sa o dea de gard si sa ne insire gogosi de genu: “nu am stiut…, daca stiam nu faceam, imi pare rau…, ma simt atit de rusinata…”

stirea a aparut peste tot in state dar cel mai tare mi-a placut reactia lui Anderson Cooper de la CNN US. (prezentatorii lor sunt lasati sa vorbeasca liber asa ca isi dau cu parerea dupa cite o stire). AC se uita la stire si zice “pai si mie mi-a facut poze tanti fotografa aia si atunci cind a fotografiat-o pe pustoaica, parintii ei erau acolo si si-au dat acordul”. uite asa mai aflam lucruri noi si mai realizam cit parsive sunt si “micile vedete”…

update: vanity fair a facut publice imagini “behind the scene” de la photo shoot. mie nu mie se pare ca “bagaboanta” a fost legata cu lantzu si obligata sa pozeze goala si nici ca fotografiile au fost facute pe ascuns…

update 2: video spune si mai multe…

2 Comments

  1. Este o prostie enorma, Presa americana, se poate numi presa de scandal deoarece pt a scoate un ban in plus incep sa strice imaginea "vedetelor" care depun mult efort si multa munca pt a ajunge unde sunt dupa care vin si iei si modifica tot pentru a parea ceva iesit din comun, sau ce sugereaza acest "post", ceva pornografic… si dupa cum o lume intreaga stie Miley Cyrus nu a fost absolut nici o data "surprinsa" macar fara sutien, sa nu mai vorbim de acele poza+video… este clar ca era la o sedinta foto si nu este nici urma de lanturi si obligatii… P.S.: "American Press Sucks"

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*