Alfred implineste 4 ani. Tu primesti cadouri

Alfred este aplicatia pe care o folosesc in fiecare moment cind vreau sa fac ceva sau… altceva pe Mac. Lansez aplicatii, fac calcule, caut contacte, caut documente, deschid foldere sau locatii.

Alfred isi merita din plin titlul de “boio.ro 2013 Best of All” app. Am scris despre ea de citeva ori si de fiecare data doar ca sa o recomand.

Zilele acestea, aplicatia implineste 4 ani si, cu ocazia asta, tu primesti cadourile.

Daca ai deja Alfred si esti Powerpack user poti sa dai un tweet si sa primesti o licenta pentru Spotify Premium, Evernote sau 10GB de Dropbox pe viata.

Daca nu ai Powerpack poti sa-l cumperi cu o reducere de 10%.

Toate detaliile sunt pe pagina de Alfred Birthday Giveaway. Promotia este valabila pina vineri, 28 februarie 2014.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*