Micul Paris… din China

Cand te gandesti la denumirea de “Micul Paris” crezi ca e vorba despre Bucuresti, nu? Ei bine, chinezii au si ei un mic Paris si este mai apropiat de realitate pe cat ai crede.

Micul lor Paris a fost construit in 2007 si trebuia sa fie un fel de destinatie turistica. Avea cladiri, statui si chiar un Turn Eiffel identic cu cele din… Marele Paris.

Ideea era sa gazduiasca 10.000 oameni, doar ca romantismul nu i-a lovit pe chinezi, asa ca orasul este acum unul fantoma. Cei aproape doua mii oameni care stau in zona sunt in principal muncitori care inca mai mesteresc la cladirile copiei chinezesti.

Privind video de mai jos incerc sa-mi dau seama daca nu cumva a fost filmat in Bucuresti totusi…

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*