Traian Basescu, dezamagit de mizeria din Mamaia

Nu ma bag in politica lor, dar de data asta cred ca are dreptate. Mamaia este mizerabila.

Tu ce parere ai despre declaratiile lui Traian Basescu?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. scump si proasta calitate. ma refer la servicii si la majoritatea turistilor. de ani de zile nu am mai fost si nici nu am de gand sa mai merg in zona aceea

 2. de curand am fost la mare
  nu sunt destule cosuri de gunoi,vreau sa arunc ceva dar nu gasesc unde
  ma plimb prin centrul statiuni neptun si cosurile lipsesc cu desavarsire
  la capitolul asta statiunile de pe litoral sunt egal cu 0
  la mamaia doar numele ,reclama si preturi exorbitante

 3. La noi ca la nimeni. In toata Europa odata cu criza s-au ieftinit cam peste tot serviciile din turism odata cu cresterea calitatii acestora tocmai ca sa se lupte pentru turisti in aceasta perioada sa-si mentina afacerile.La noi….. Pai la noi s-a scumpit constant si s-a uitat complet de calitate si servicii.De ani de zile mii si mii de turisti si-au schimbat obtiunile de a renunta la litoralul romanesc in favoare altora si cei din industria noastra nu au invatat absolut nimic.Odata se va ajunge sa se plateasca si facturile pentru asta.
  Cred ca sunt peste 8 ani decand nu am calcat pe litoralul nostru si nu am regretat nici un moment.
  Pe banii mei sa-si bata alti joc inseamna ca sa-mi bat eu joc de mine, de munca si banii mei.

 4. Nu am mai vazut litoralul romanesc din 2000 si nu-mi pare rau. Le dau banii munciti cu ambele maini celor care merita dar in nici un caz romanilor de pe litoral. E tragic cum banii facuti in Romania cu ajutorul romanilor se duc in buzunarele strainilor insa e un fapt real. Cu toate astea hotelierii romani nu au nici o teama ca vor ramane fara clienti. Stim cu totii ca se practica la orice business local teoria “Are balta peste”… Dupa acesti ani de cand petrec vacantele in alte locatii decat Romania, am ajuns la concluzia ca unde nu sunt romani totul este excelent.

 5. Doar băieții de bani gata merg la Mamaia, oricum nu le pasa de banii produsi de babaci! Base are dreptate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*