technorati taie macaroana

cind am citit prima data stirea cu schimbarea modului de calcul al technorati m-a lasat rece. acum realizez ca vom avea cu ocazia asta victime si in blogosfera romaneasca.

cum cine? toti “miticii” care isi facusera pagini gen tv.miticablog.ro sau listadeprieteni.miticablog.ro.

asta pt ca technorati nu mai calculeaza linkurile catre subpagini ca si linkuri catre pagina principala. si uite asa vor cadea in clasamente toti bloggerii romani care se bazau pe clasamentul technorati pentru a se da mari cu autoritatea lor.

guess what? autoritatea boio.ro nu numai ca nu o ia in jos dar mai si creste in fiecare zi!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*