let the pr0n begin

microsoft scoate primul webcam HD. Era si cazu – ma plictisisem de camerele cu rezolutie proasta de pe piata.

acum avem 2 probleme: mai toate laptopurile de doamne-ajuta au camere incorporate. alea cind stiu sa filmeze in high-definition. cine mai care ditamai webcamu dupa el, azi?

Pe de alta parte, ce messenger stie sa transmita video in HD?

anyway, odata si odata industria camerelor video pentru adulti trebuia sa fie ajutata…

aaa, si aplauze cu juma de gura pentru Microsoft. Design-ul noii camere web e foarte bine facut. ramane de vazut daca “LifeCam Cinema” va arata si in realitate la fel de bine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Total copiat dupa iSight, de parca ar sti Microsoft sa faca si altceva in afara de copiat.

  2. Din cate stiu de pe net si iSight a fost copiat dupa nu stiu ce microfon din anii 50 si tot Steve jobs zicea “Great artists create, genius artists steal”. Cred ca are neamuri prin RO :))

  3. DA DA DA DA ! Este 100% copie dupa iSight ! Dooamne, ce aveti frate cu Apple ? V-ati indragostit rau nu ? Orice vedeti spuneti ca este copie dupa nu stiu ce produs Apple. A lansat unul o prostie acum haideti sa sarim toti in turma. Cat subiectivism….oricum….100% copie dupa iSight, sa nu cumva sa o cumparati ca oricum nu aveti bani !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*