Biblia de hotel pe Kindle

Cind mergi intr-un hotel din America gasesti citeva lucruri in camera, pe linga prosoape si chestiile de baie: cel putin doua carnetele inscriptionate cu simbolul hotelului, doua pixuri, o carte de telefon a orasului (un fel de Pagini Aurii in care gasesti orice), citeva pliante cu atractii locale, reviste cu oferte la restaurante si alte maruntisuri.

Daca ai curiozitatea sa deschizi sertarul de la noptiera, vei gasi si o Biblie.

In Romania nu am gasit nici macar paturi pentru pat la ultima sedere pe care am avut-o intr-un hotel de 3 Stele din Neptun. Dar asta e alta poveste.

Aflu ca un hotel din Newcastle vrea sa inlocuiasca Biblia cu un Kindle. Jucaria va avea si Biblia in format electronic. Asta nu inseamna ca nu poti downloada si alte carti pe care sa le citesti seara, daca nu iti place programul TV.

Ideea mi se pare una geniala si incurajez liniile aeriene si hotelurile de pe la noi sa faca asta. Investitia nu e mare, dar clientii interesati de citit vor gasi mai utile cartile sau articolele pe un Kindle decit pe revistele din avion sau ziarele de la Hotel. Nu zic ca ar fi mult mai interesant sa ai un iPad in camerele de la 4**** in sus.

Nu vreau sa ma gandesc la faptul ca un Kindle poate sa dispara imediat din camera de hotel, in Romania.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. In Romanica se fura scrumierele si linguritele de la restaurant. Kindle? iPad? Are you kiddin’ me?

  2. Interesanta idee, dar in Bucuresti este o cafenea care are la fiecare masa cate un IPAD , am uitat cum se cheama …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*