educatie romaneasca

daca tot ma plimb prin oficiile postale ale romaniei mai dau si de realitatea dura de pe teren…

azi o tanti in fata mea la ghiseu astepta nush ce scrisoare. copilu care nu avea mai mult de 7 ani (avea chiar si ghizdanu in spate) o astepta facind ture prin sediul postei. la un moment dat, rupt de plictiseala vine la maica-sa sa o intrebe cit mai sta.

femeia scoate niste ban din portofel si ce se gandeste: “scap de un drum si fac si copilu sa mai uite de pictiseala”. ii da pustiului 10 lei si il trimite sa ia tigari. pina sa apuce sa mama sa zica doua vorbe, baietzelul ii ia vorba din gura: “un pachet de LM de nush de care…”.

mama ii confirma, copilu pleaca la magazin si ea isi vede de asteptat la ghiseu…

evident ca vanzatorul i-a dat pustiului tigari. pai daca l-a trimis mama….

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. De obicei la of Filatelie din Botosani daca ai o persoana in fata e coada si d-nele se misca fff greu. Sunt 2 ghisee, 2 d-ne dar doar una lucreaza cealalta se-nvarte pe acolo. Ce sa mai zic cu butonatu` la computer sa-ti faca o chitanta dureaza un secol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*