WTF of the Day – Facebook pentru generatia picata la BAC

Stiai ca aplicatia Facebook pentru iOS are si traducere in limba romana? Iar butonul “Not now” are traducere pe masura.

Intr-o incercare de ai ajuta pe cei de la Facebook, va propun sa le facem o lista de traduceri acceptabile pentru butonul “Not now”. Incep eu cu citeva sugestii:

– “Lasa-ma, Bah”

– “Alta data”

– “Ma leshi”

[Multumesc Nicolae Cioban pentru pont]

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Deja este prea mult cu generatia picata la bac. Astfel de exemple arata ca sunt oameni agramati cu bacul luat. Cu siguranta cel ce a tradus versiunea are facultate + Cambridge( Doar nu angajau astia de la facebook pe unu cu 8 clase )

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*