Metallica a scos un nou single: “Hardwired”

Vestea bună e că Metallica trăiește.

Vestea nu tocmai bună este că Metallica trăiește în 1984 și scot piese în stilul ăla…

Anyway, “Hardwired” este primul single de pe viitorul album “Hardwired…To Self-Destruct”, care apare pe 18 noiembrie 2016. Are doar 3 minute și ceva. Uite așa ajungi să apreciezi “Death Magnetic” ca pe un album excelent :)

PS: Death Magnetic chiar e un album foarte bine lucrat. Piese precum “The End of the Line”, “broken Beat & Scarred”, “The Day that Never Comes”, “Cyanide” sau “The Unforgiven III” sunt mereu în playlist-ul meu.

Update: Și un trailer pentru noul album.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*