Retargeting.Biz, un start-up românesc în plină ascensiune peste hotare

Rareș Bănescu
Rareș Bănescu
Retargeting.Biz, startup-ul care a atras atenția unor retaileri importanți din online precum Fashion Up, Floria, Zorile Store, Glittio, Meli Melo, Evolio, se află în plină ascensiune și se dezvoltă masiv peste hotare.
Compania a deschis primul birou în Los Angeles, USA, alăturându-se unui grup select de SAAS-uri ce fac acest pas. Compania românească mai dispune de prezență locală în Bulgaria și Polonia, iar Rareș Bănescu și Mugur Frunzetti, cei doi antreprenori care dezvoltă proiectul Retargeting.Biz sunt în discuții avansate cu parteneri din Italia.
Cu ajutorul retargetării personalizate, Retargeting.Biz generează venituri pentru 200 clienți din România și 200 clienți din străinătate, ce provin din industrii variate, precum cele din fashion, IT&C, bancar, home&deco, flori, sport, travel și auto, în cea mai mare parte lideri în e-commerce pe nișa în care activează. În afara țării, platforma mai are clienți în Bulgaria, Polonia, Letonia, Lituania, Estonia, India, Vietnam și US.
De la lansare și până în prezent, Retargeting.Biz a generat pentru companiile care îl utilizează 40 milioane de mesaje personalizate, vânzări suplimentare de peste 8.5 milioane de euro la o rată medie de conversie de peste 10%.
“Estimăm un portofoliu de 1000 de clienți la finalul anului 2016, iar în următoarele săptămâni vom anunța integrări cu jucători mari din piața de IT din România, Bulgaria și Polonia.”, spune Rareș Bănescu, CEO si fondator al companiei.
Tool-ul complex ce ajută magazinele online să comunice personalizat cu clienții vine cu workflow-uri definite, însă poate fi customizat de utilizatori, oferindu-le posibilitatea de a stabili modul în care interacționează cu clienții lor. 
“Retargeting.Biz se diferențiază de alte tool-uri de profil prin pricing bazat pe performanță, plus o abordare diferită în profilarea și comunicarea cu clientul. Îmbunătățim constant softul cu scopul de a ajuta magazinele online în comunicarea lor cu clienții magazinului. Astfel, am ajuns la 15 triggere pe email, toate suportând email reminder și sms reminder”, susține Rareș Bănescu.
Odată cu strategia de expanisiune a companiei și necesitatea dezvoltării echipei a crescut. În acest moment, echipa Retargeting.Biz este formată din 25 persoane specializate pe tehnologie și digital, echipă ce oferă client service de calitate și plus valoare companiilor din industria de e-commerce, câștigând încrederea unor parteneri importanți atât din România, cât și din străinătate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*