Instapaper a fost cumpărat de Pinterest

Instapaper logo
Instapaper logo

Instapaper este una dintre aplicațiile mele preferate și faptul că am avut-o pe iPad încă de la început a făcut acel device unul excelent. Marco Arment, creatorul original al Instapaper a vândut-o în urma cu niște ani băieților de la Betaworks. Am avut plăcerea să văd că aplicația a mers mai departe și a primit niște îmbunătățiri. În plus, versiunea veche, cea care merge pe iPad 1 este funcțională.

Azi, Instapaper a fost cumpărată de Pinterest. Băieții promit că nimic nu se schimbă și că echipa veche o să lucreze la ea în continuare, cu o singură excepție: Instaparser nu o să mai funcționeze de la 1 noiembrie. Instaparser este un tool folosit de developeri în anumite aplicații pentru a prezenta o versiune de pagină web fără reclame, în genul Instapaper.

“For you, the Instapaper end user and customer, nothing changes. The Instapaper team will be moving from betaworks in New York City to Pinterest’s headquarters in San Francisco, and we’ll continue to make Instapaper a great place to save and read articles.

As we focus on the future of the user experience, we’ll be sunsetting our developer product, Instaparser. Starting today, we will cease signups for Instaparser and halt billing for existing customers. In order to ensure a smooth transition for current users, we will keep Instaparser running until November 1, 2016.”

Ca și utilizator de Instapaper (cu aproape 400 de articole salvate și necitite încă) mă bucur că aplicația trăiește. Sper ca Pinterest să o țină în viață măcar așa cum e.

Apropo, de Pinterest, nu m-au tentat niciodată cu serviciul lor. Nici măcar nu am avut curiozitatea să intru să le studiez oferta sau să-mi fac cont.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*