Manualul de iPhone, iPad si iPod touch cu iOS 7

A venit momentul acela cind nu mai ai nicio scuza sa zici ca nu stii sa folosesti iOS 7 si, mai ales, sa vezi ce e nou in el. Pentru ca o gramada de chestii sunt noi.

Apple a publicat manualele pentru iDevices cu iOS 7. Deocamdata sunt in limba engleza, dar nu cred ca mai e cineva care-si foloseste iPhone-ul in limba romana…

Nu?

Manual de iPhone cu iOS 7

Manual de iPad si iPad mini cu iOS 7

Manual de iPod touch cu iOS 7

Informatiile legate de iPhone se refera la iPhone 5s si iPhone 5c, dar 98% dintre ele se aplica si la modelele anterioare.

Citeste-le, invata sa-ti folosesti device-ul la maxim si da-le mai departe sau tine-le la indemana.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Tocmai am avut ocazia sa intalnesc oameni din mai multe tari si vreau sa spun ca toti folosesc telefoanele in limba materna. Nu am vazut deloc telefoane in limba engleza!

1 Trackback / Pingback

  1. 50.000 comentarii pe boio.ro | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*