The Hobbit: The Desolation of Smaug

A doua parte din The Hobbit vine pe 13 decembrie 2013. Trailerul e lung si nu pot sa zic ca ma atrage in mod deosebit.

Poate ca The Hobbit trebuia sa fie un singur film si sa nu traga de el atit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Adrian, ai citit cartea? La primul film am zis exact ce spui tu, cum se poate ca o carte de aproximativ 300 de pagini sa fie transpusa in 4 filme. Dupa ce am citit cartea, am inteles motivul si sincer cred ca as fi fost dezamagit dupa doar un film. Mult prea multe detalii in carte care merita aratate in film.

    Parerea mea. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*