50.000 comentarii pe boio.ro

Am trecut zilele acestea de o noua piatra de hotar. Am depasit 50.000 comentarii pe boio.ro si pentru asta vreau sa-ti multumesc. Da, tie celui care iti dai interesul sa citesti boio.ro si, din cind in cind, sa lasi un comentariu prin care sa adaugi valoarea postului citit.

Apreciez ca oamenii care citesc boio.ro au inteles sa respecte Politica de Comentarii si ca putem sa avem discutii interesante si civilizate.

Din intimplare, comentariul cu numarul 50.000 era al meu si era un raspuns pentru acest comentariu al lui Sorin.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. iSay.ro – 1000 de titluri … pe iSay.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*