Prima reclama pentru Windows 8.1

Windows – One experience for everything in your life. Noul slogan suna bine, dar doar daca acea experienta este una pozitiva. Si stiu citeva persoane foarte nemultumite de experienta cu Windows.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Da este interesant. Eu am observat ca Surface Pro 2 costa 879,00 €. Acum serios la banii astia iti iei un iPad si iti mai raman bani sau poti sa iti iei un MacBook Air de 11″ care oricum este mult mai bun (parerea mea). Eu nu inteleg cum au pus un asemenea pret. Cumpara cineva acest produs?

  2. Si eu prima oara cand am instalat Windows 8 l-am sters dupa doua zile.
    Acum o saptamana l-am instalat din nou cu mai multa rabdare si vreau sa spun ca imi place foarte mult. Mai ales ca acum au aparut drivere pentru touch padul meu si am acces la gestures.
    De data asta nu ma mai intorc la Windows 7.

  3. Nu il cumpara multi.Din cauza asta a intrecut la vanzari toate variantele de MacOSX adunate impreuna.Pana la anul pe vremea asta mai mult de o treime din populatie va folosi Windows 8.
    Asa ca hai sa lasam animozitatile la o parte.Asta daca vrei ca blogul asta sa nu se incadreze la categoria “Hater”.Ramai la stirile despre Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*