cum am ajuns sa ma intrec cu mine in stiri

mi s-a intimplat aseara o chestie funny. citeam ceva despre apple pe nush ce site. am cotrobait putin mai mult dupa informatii ca sa inteleg ce si cum se intimpla si ca sa-mi fac o imagine de ansamblu despre stirea in cauza.

asa fac de obicei. nu prea copiez stiri, ci le citesc pe mai multe site-uri si cind imi fac o parere si consider ca informatia e relevanta ma apuc si scriu totul in stil editorial. adik imi exprim parerea (de cele mai multe ori avizate) despre subiectul respectiv si fac conexiuni intre el si altele.

dar nu asta era chestia amuzanta…

ma apuc aseara sa scriu despre un subiect si nu stiam de ce imi e asa de cunoscut. dupa primele 2 fraze realizez ca eu dadusem stirea pe boio.ro inainte celor care scriau acum despre ea. (si vorbesc despre site-uri importante din statele unite).

pasul urmator a fost evident: am sters ce am scris si nu am mai publicat nimik, bucurindu-ma ca am dat o stire inaintea surselor mele de zi cu zi :)

morala: poate ca ar trebui sa mai si citesc boio.ro, nu numai sa-l scriu :) apropo, tu citesti ce scrii? odata la cit timp? si la ce distanta in timp dupa ce ai publicat un post pe blog?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. nostradamusule :P
  pai sincer sa fiu spre asta tind. boio.ro nu este site ci blog de stiri. si mai ales de editoriale.
  sunt informatii noi si f noi. daca nu in exclusivitate in blogosfera romaneasca, atunci macar in premiera…

  in plus, viitoru apropiat aduce schimbari benefice ;)

 2. Exclusivitate ? Mai mult ca sigur! Cel putin eu nu am vazut nici un blog romanesc care sa scrie despre iphone/aple metode prin care poti decoda iphoneul si restul … :)

 3. ifon manule, asta cu 1.1.3 chiar n-o stiam…

  SI revenind la articolul asta si la intrebare… ma mai citesc din cand in cand, mai ales cand imi spune cineva ceva de un anume articol.

  Cateodata ma bufneste rasul cat sunt de… plecat cu sorcova, altadata ma critic ca-mi dau seama ca puteam scrie mai bine…

  Ti-ai luat folie de ecran?

 4. Vrei sa-ti cumperi folie de ecran pentru iPhone? E asa de sensibil? Am vazut mai demult un film pe net la cnet sau pcword cu un tip care zgaria cu cheia, baga telefonul in punga si ecranul ramanea intreg? O fi trucaj filmul ala?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*