internet comod cu iPhone

azi am ratat o plimbare obligatorie la un net cafe cu internet ieftin si de viteza f mare. m-am plimbat pe la dadeland mall in miami, am facut piata etc.

la intoarcere, nu m-a lasat inima si am intrat putin la net cafe. nu aveam laptopul la mine asa ca am intrat pe net de pe iPhone. de obicei le am pe amindoua…

de data asta insa mi-am verificat mailu rapid, am moderat niste comentarii lasate de cititori noi pe blog si am mai facut niste update-uri la aplicatiile de pe iPhone.

comod, rapid si mobil. o adevarat placere…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. ba da.
    dar trebuia sa fi cautat o retea wifi moca in miami. si nu aveam nici timp nici chef…era mai simplu asa… plus ca pe baietzii de la net cafe ii stiu si am net moca acolo :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*