Farm it! vine pe iPhone

In septembrie iti vorbeam despre primul joc de iPad care are ceva de a face cu fermele si care iesea in evidenta printr-un design simpatic. Aplicatia are acum un nou update major si developerul a decis sa scoata si o varianta pentru iPhone / iPod Touch.

Farm It a revenit pe boio.ro cu o noua runda de promo-coduri.

Daca vrei sa castigi trebuie doar sa respecti 3 conditii simple:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga Farm it! http://is.gd/h6k1O pe boio.ro “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Update: Castigatorii sunt Andy, Dorin si Mousey. Ei au lasat primul, al 4-lea si al 8-lea comentariu valid. Ii astept cu un email pina pe 19 noiembrie pentru a intra in posesia codurilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*