MacBook/Pro cu hard drive de 1TB

jucaria asta poate sa fie visul oricarui utilizator de laptop. Ideea e simpla: de cite ori ai folosit DVD playerul inclus? Eu am MBP de aproape 4 luni si nu stiu daca am bagat 2 discuri in el.

Niste baieti destepti iti inlocuiesc DVD Playerul cu un HDD. tu poti sa alegi capacitatea (250 – 500 GB)si RPM (5400 sau 7200).

Poti sa trimiti laptopul la ei sau sa te ocupi personal de toata operatiunea de schimbare. Daca alegi HDD-ul de 500 GB si il mai schimbi si pe cel built-in cu unul de 500GB te alegi cu o capacitate de 1TB. Ce poti sa-ti doresti mai mult?

DVD Playerul intern il poti tine si folosi mai departe intr-o carcasa speciala sau poti sa-l vinzi si sa iei un DVD player extern de la Apple sau alti producatori.

Dupa cum se vede din poza alaturata, unitatea optica lasa in urma niste spatiu. Daca mesterii astia imi dau si un Card reader sau un slot pentru SIM Card (care sa mearga cu un SIM 3G), m-au convins!

Pentru un HDD de 500GB si toata carcasa care inlocuieste unitatea optica platesti 249 $. ceea ce e mai scump decit un HDD obisnuit de 2.5″ (pret normal – aprox 110$). chiar si asa, operatiunea tot e convenabila.

Eu astept cu nerabdare momentul in care va aparea un HDD de 2.5″ de 750GB. Actualul meu HDD (250GB) incepe sa se dovedeasca neincapator.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*