WWDC20 începe pe 22 iunie. Conferința Apple dedicată developerilor are loc exclusiv online

Apple WWDC 2020
Apple WWDC 2020

Pandemia de Coronavirus a făcut ca și companiile de tehnologie să-și regândească strategiile de lansare de produse sau conferințele. Cele mai multe au fost anulate. Din fericire, WWDC nu a fost anulată în 2020, ci doar schimbată. Conferința anuală a developerilor de iOS și macOS are loc online.

Evenimentul debutează pe 22 iunie și este gratuit pentru toți developerii.

“WWDC20 va fi cel mai mare eveniment al nostru de până acum, unul care aduce laolaltă comunitatea de developeri, care ajunge la peste 23 milioane persoane, într-o săptămână de iunie, pentru a învăța despre viitorul platformelor Apple”, a declarat Phil Schiller, vice-președintele Apple pe teme de Marketing.

Ce înseamnă asta pentru noi, restul utilizatorilor?

Ei bine, sunt convins că va exista și un Keynote. Poate că nu unul cu public, ci tot online. În cadrul acelui eveniment vor fi prezentate informațiile despre viitorul macOS, iOS și poate ceva noutăți despre iPad, Apple TV și alte platforme. Nu vom vedea prea multe noutăți legate de hardware, ca de obicei la WWDC. Asta dacă nu cumva Apple decide să treacă la procesoare ARM pentru Mac-uri și atunci doar despre asta o să se vorbească.

Tu ce-ți dorești să vezi la WWDC?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*