dashboard pentru iPhone

inca un motiv sa iti jailbreakuiesti iPhone-ul. Dashboard o sa apara in curind in Cydia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Salut. Made the big switch to iPhone! Multumesc pt tot ce ai scris pe aici… mi-au prins bine multe lucruri. Te-am adaugat la bookmarks si in Safari pe ifon. Keep up the good work!

  2. am cautat pe cydia si am gasit o tema dashboard. Am dat install a instalat-o si nimic. s-ar putea sa nu stiu eu sa instalez teme. Ma poti ajuta te rog mult. Am un iphone 3g 2.2

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*