Mac OS Lion prin Mac App Store?

Sunt tare curios daca Apple ne va vinde Lion direct prin intermediul Mac App Store. La prima vedere, asa pare sa stea treaba.

Versiunea beta a 10.6.8 propusa astazi developerilor pregateste Mac App Store pentru Lion. Evident, din asta poti sa intelegi ca face doar un update la Mac App Store ca sa mearga bine cu Lion. Dar poti sa intelegi si ca il pregateste sa fie mai bun, stabil si tot ce vrei pentru a descarca si instala urmatorul sistem de operare – Mac OS X 10.7.

Ce poate fi mai simplu pentru Apple decit sa promoveze un produs in magazinul online propriu si sa-l distribuie instantaneu tuturor userilor, oriunde s-ar afla ei in lume.

Poate ca e timpul sa trecem la distributia exclusiva a sistemului de operare pe cale electronica. Asta nu inseamna ca un disc cu Sistemul de operare nu e bun pentru momentele in care vrei sa repari Disk Permissions.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Mac OS X Lion, iOS 5 şi iCloud, din 6 iunie » subiectiv.ro
  2. Ce e interesant in OS X Lion | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*