Hackintosh de Romania cu vanzare online

Si site-ul lor dispare in 3, 2, 1…

Se putea sa nu faca romanii o afacere buna: cumperi laptopul sau desktop-ul, un DVD cu Snow Leopard si te alegi cu un Hackintosh. Si nu vad de ce nu ar avea clienti: baietii vand si produse Apple, dar la 11.800 RON. Cine se uita pe site, alege din prima un laptop facut de … Minibook care este numai 1900 RON.

Ca sa nu mai zic ca in pretul asta intra si Snow Leopard – instalat by Default. Bineinteles, poti sa cumperi Windows 7 la 300 RON, dar nu are niciun farmec, nu?

Au si desktop-uri daca vrei performanta la bani putini. Si le livreaza oriunde in lume! Asta pina cind primesc un “Cease and Desist” de la Apple.

Interesant este ca in partea de jos a paginii au link catre apple.ro. Oare ei stiu ce reselleri au in Romania? Dar pina la urma si altii vand iPad pe sub mana.

[Multumesc Marius pentru pont]

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

 1. Si nu au preturi chiar asa de bune. Eu stau cu ochii pe un iMac de ceva vreme dar si pe competitorii lui PC cu pret asemanator (~5000 lei in Ro). Vad ca cel mai scump MacPC nu e cu mult mai bun decat cel mai ieftin iMac si daca ii mai pui si un monitor de calitate ajungi tot pe-acolo. Tot nu reusesc sa vad avantajele.

 2. Mie imi place de exemplu daca intri pe un link care nu e valid.
  Sa zicem ca punem la http://store.macpc.ro/ un “administrator” in coada de exemplu adica http://store.macpc.ro/administrator.
  Comic e faptul ca acest site adevarat nu are un 404error.html propriu ci se duce catre: http://www.prahova-imobiliare.com/404/index.html, ceea ce eu zic ca deja e un semn.
  Imi doresc enorm de mult sa imi pot permite produse apple, insa acest site cu siguranta nu va fi cel care imi va vinde mie.

 3. @gLauR: Daca tot vrei sa intri in administrare incearca cu admin in loc de administrator :))

 4. Adminu de acolo are 2 soluti:
  Ori va multumeste pentru reclama
  Ori va umple frigideru cu carne multa…multa carne ! :))

 5. @Iry: adminul ar face bine sa zica multumesc. reclama e reclama chiar daca e buna sa rea si, inca de cind a pus afacerea pe picioare, a stiut ca nu o sa tina prea mult daca Apple intra pe fir.

 6. Exact au un show room in centrul Bucurestiului (in fata Palatului Parlamentului). …
  De obicei firmele mari apeleaza la anumiti avocati care se ocupa de 2-3 tari pentru astfel de probleme …

  Apple OS este interezis sa se instaleze pe non Apple labeled systems … maine poimaine ii pun un marulet ….

  Banuiesc ca Noumax nu are nici o obligatie legala sa apere brandul Apple

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*