Samsung se joaca de-a procesul

Nu as fi crezut ca procesul Apple vs Samsung ar putea lua tonuri comice. Cererea inaintata de avocatii Samsung are toate sansele sa devina un precedent. De prostie…

Oamenii vor sa traga de timp, asa ca au gasit metoda ideala prin care sa “incurce” Apple: le-au cerut sa scoata versiunea finala de iPhone 5 si iPad 3, cu tot cu cutie ca sa se asigure ca urmatoarele produse Samsung nu le vor copia.

Nilay Patel explica foarte bine situatia si ne arata de ce atunci cind Apple a cerut sa vada produsele Samsung situatia era diferita:

The court imposed one important condition on Apple in order to protect Samsung’s competitive edge, however: only Cupertino’s outside lawyers are allowed to look at Samsung’s pre-release hardware, not anyone from Apple itself. (Of course, there’s nothing stopping someone at Apple from running out and picking up a Droid Charge or Infuse 4G at retail, but pre-production samples that come from Samsung under this order are protected.)

Ei cred ca daca cer Apple sa scoata pe tejghea produse in developement demonstreaza ca nu mai copiaza, pe viitor, produsele companiei din Cupertino. Procesul inaintat de Apple este unul destul de clar: produsele Samsung deja existente se bazeaza pe elemente de interfata si hardware design copiat, asa ca, nebagati in seama, Samsung ar fi continuat sa copieze.

Cei care inteleg motiunea de astazi zambesc si trec mai departe…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Nu știu ce sume sunt la mijloc dacă chiar s-ar câștiga vreun proces de-o parte sau de cealaltă….eu cred că e mai mult o strategie de marketing cu aceste procese….cele 2 firme care se duelează pentru supremație, au fani înfocați care comentează tone de mesaje despre aceste lucruri, și uite așa îi atrage de-o parte sau de cealaltă și pe cei care au rămas încă în buzunar cu un Nokia, Motorola, SonyEricsson, etc…
    Pe deoparte se judecă, pe de altă parte colaborează….e foarte interesant. Și amuzant totuși. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*