mac mini – mock up edition

daca tot se zvoneste ba ca dispare mac mini, ba ca o sa avem un netbook de la apple, au inceput sa apara si variantele desenate pe net. e doar un mock-up, evident. dar arata bine.

il ai mai jos in comparatie cu actualul mac mini si cu o eventuala tastatura si monitor (adica ala nu e laptop, ci doar un mini monitor si o tastatura care se leaga la mac mini pentru a prinde viata). mai multe poze aici.

daca isi pastreaza si pretul de 500 dolari o sa fie celebru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*