firefox 3.1 beta 2 – Minefield

am testat in urma cu doar citeva minute ultima versiune de firefox. Minefield e abia in alpha. dar el este considerat ca fiind versiunea beta 2 din 3.1.

trec rapid peste amanunte gen 93% in Acid 3 si render perfect in acid 2. minefield se misca insa foarte repede. se vorbeste ca ar fi cel mai rapid browser de pe piata, la ora actuala. chiar mai bun decit chrome.

poti sa-l downloadez si tu de aici

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*