Exclusiv: roRadio 3.0 isi schimba fata si functionalitatea

boio.ro a pus mana pe primul screenshot cu noua versiune roRadio. Da, ceea ce vezi mai jos este roRadio 3.0 cu suport pentru Retina Display. Aplicatia este in faza de design asa ca se mai pot schimba multe, dar interfata arata excelent.

click pt versiunea full-screen

Noua aplicatie aduce citeva imbunatiri de calibru: poti sa vezi exact citi MB ai consumat ascultind radio pe 3G. Poti oricind sa resetezi timer-ul.

Ca si pina acum, roRadio ofera numele piesei si al artistului, atunci cind e disponibila si un VUmetru redesenat.

“Una dintre marile noutati este feed-ul de stiri de la postul de radio pe care il asculti. Poti sa selectezi un Feed RSS sau postarile de pe Twitter. Atunci cind nu exista asa ceva, stirile vor fi generice. Evident, poti sa dai click pe linkuri si sa citesti imediat stirea in browser” sustine Cristi Ivan de la Codesignum.

roRadio vine odata cu versiunea 3.0 si pe iPad. Imaginea din post este pentru iPhone. Varianta pentru iPad va fi putin diferita pentru a beneficia de spatiul generos al ecranului. Aplicatia este, evident, optimizata pentru a lucra in background. Aplicatia va fi in continuare gratuita.

De cind cu 4.2 beta pentru iPad este o placere sa ai roRadio in background si noua versiune va fi mult mai buna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Eu folosesc aceasta aplicatie care este chiar ok. Ar fi fost bine daca avea si o optiune Favorite si mai multe posturi de radio de unde sa alagi (de exemplu Radio Deea)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*