Unde e bunul simt, Apple?

In luna septembrie 2012 aparea reclama asta.

Eu astept cu nerabdare un iPhone 6 mini. Un device care sa aiba tot ce are iPhone 6, dar sa vina cu un display de 4 inch, la fel ca si iPhone 5s.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

 1. Salut Adrian,

  La zvonurile din trecut / aparitia oficiala de aseara fix acest lucru ma gandeam si eu.

  Alex B

 2. as fi sperat sa fie mai compact, adica inteleg ca pt buton trb spatiul mare jos, dar puteau sa reduca sus. Uita un link pt a compara dimensiuni:
  sus: toate ecran de 5,5 (lg fara butoane si oneplus cu butoane si tot sunt mai mici decat 6plus)
  jos:ecran 4,7 o comparatie intre galaxy alpha (cu butoane,care mie imi pare putin prea mare si iphone 6. Era excelent daca puteau sa bage 4,5-4,7 in cat e 5s
  http://www.phonearena.com/phones/size/OnePlus-One,Apple-iPhone-6-Plus,LG-G3,Samsung-Galaxy-Alpha,Apple-iPhone-6,Apple-iPhone-5s/phones/8908,8603,8347,8618,8346,7710

 3. Oare vom ajunge acea zi cand vom cumpara de la Apple un device numai pentru hard si upgrade la soft? Eu voi fi nevoit sa trec de la 4s la 5s din cauza softului, dar nu-mi place ecranul mare. Poate supletea iphone 6 sa reduca din disconfortul lungimii. Trebuie sa-l palpam.

 4. @ionica: eu sper :) Nu am tinut in mana un iPhone 6 si nu vreau sa ma pronunt, dar deocamdata mi se pare mai mare decit ce am eu nevoie. Poate alta va fi situatia peste 1 an.

  iPhone 6 Plus mi se pare acum ridicol si cred ca e doar un device facut pentru a-i atrage pe userii de Android si Windows Phone.

 5. Daca exista o petitie prin care se cere o versiune de iPhone cu dimensiunile 5-ului, sunt dispus sa o semnez.

  Am iPhone 5 (care are formele ideale din punctul meu de vedere) si nu cred ca il mai schimb pana la iPhone 7.

  AlexB

 6. Aceleasi reactii au fost si cand s-a facut trecerea de la 3.5″ la 4″ si la fel va fi cand vor trece la 5″+. Clientii se vor obisnui cu noua dimensiune sau daca nu exista alternative pe piata. Mie imi place foarte mult iPhone Plus numai ca e cam scump pentru cat sunt eu dispus sa dau pe un telefon.

 7. Ma așteptăm si eu la un maxim 4.5 inch. Se pare ca de la iphone 4 voi trece la 5s. Bine măcar ca cu apariția lui 6 mai scade prețul la 5s

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*