noul iPhone generatia 3

o prima poza cu presupusul telefon. la prima vedere se poate observa spatele dinctr-un fel de cauciuc/plastic mat. pare putin mai subtire, dar cred ca e doar modul in care se reflecta mediul inconjurator in iPhone-ul 3G.

well, mai avem doar 9 zile pina cind vom afla… Pina atunci, pareri?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. de ce 9 zile?stiam ca in iulie parca,17.oricum il astept la liber in state,la un pretz rezonabil,ca 2G,400$.sper.

  2. mie sincer sa fiu nu imi place deloc spatele asa mat si cauciucat. eu imi luasem la un moment dat o husa cauciucata si am renuntat la ea fiindca mereu ma incurca cand trebuia sa o scot din buzunar. eu nu cred ca asa o sa arate. cel putin asa sper…

  3. Am mai vazut o poza cu cva asemanator, dar acolo mai scria ca “marul” de pe spate o sa fie luminos asemenea celui de la MacBook.
    Mai important decat daca o sa fie cauciucat pe spate sau nu, este ce va stii in plus fata de variantele mai tinere…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*