Luna Lee si Jimi Hendrix la Gayageum

Nu stii ce este un Gayageum? Pina de curind nici eu nu stiam. Well, nici acum nu sunt sigur ca il inteleg complet, dar stiu ca e un instrument cu coarde de origine Coreana.

Luna Lee e o fata frumoasa care are un talent deosebit si care a ales sa cante o piesa a lui Jimi Hendrix, Voodoo Chile.

Mi se pare cel putin geniala interpretarea ei. Chiar mai buna decit originalul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*