Gafa Reuters: “George Soros a murit la XX ani”

Orice news outlet care se respecta are cite un anunt de deces pentru fiecare mare personalitate din orice domeniu. Evident, ne referim la personalitati care au motive sa se afle aproape de tragicul sfarsit.

Reuters stie asta. Problemele apar atunci cind stirile despre decesul cuiva apar aiurea pe site, chiar si cind decesul nu a avut loc. Gafa zilei este legata de George Soros. Conform Agentiei Reuters, “Soros a murit la XX ani”. [Omul de afaceri inca mai este in viata la momentul publicarii acestui articol]

La citeva minute dupa publicare, Reuters a spus ca a retras stirea de pe site/flux, dar ea inca mai aparea pe Google.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Reuters l-a omorat pe Geroge Soros | piticu .ro blog
  2. Reuters l-a omorat pe George Soros | piticu .ro blog

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*