Cit costa un joc sau o aplicatie pentru iOS?

ZeptoLab lanseaza “Cut The Rope: Time Travel” – o continuare a celebrului lor joc. Sumele pronuntate de ei sunt imense:

Overall, ZeptoLab says it will spend around $1 million launching “Cut the Rope: Time Travel,” which traces the adventures of the green monster Om Nom as he meets versions of himself in time periods like the Renaissance and the Middle Ages. On top of that sum, which includes the costs of animation, the company is counting on some free help by promoting the game inside its other titles.

1 Milion de dolari? OK, primul lor joc s-a vandut bine, dar nici nu a costat nimic sa fie lansat.

Sunt curios cit investesc developerii romani in lansarea aplicatiilor lor.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. unde pot gasi pe cineva care sa faca o aplicatie pt ios cu ideea mea (…daca eu nu ma pricep)?

  2. @horace: sunt o gramada de firme sau developeri care fac asta. Dar costurile sunt destul de mari si intre cele 900 mii de aplicatii din AppStore este aproape imposibil sa nu exista deja ceva asemanator.

    Poti sa lucrezi cu un developer roman (am scris si eu despre Cristian Ivan, Alex Brie sau Victor Campeanu) sau sa mergi direct la o firma din afara precum sourcebits.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*