Luna Elementary OS – un fel de OS X bazat pe linux

In urma cu doar citeva luni am instalat Ubuntu pe un HP. Merge ok, dar are ocazaional si bug-uri ciudate.

As fi curios sa testez si Luna. L-a incercat cineva?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Da, incercat , si pus de-o parte. Arata bine, dar are f multe buguri. De miscat se misca f bine, dar orice app crapa cand ti-e lumea mai draga

  2. l-am testat un pic, e simpatic dar nu mi-au placut unele chestii de design, am o amică care il foloseste de vreo cateva luni fara nici o problemă si e mulțumită de el. o sa revin la el cand nu o sa mai fiu legat de windows :D

  3. Abia l-am pus si nu pot face inca o comparatie cu Ubuntu, dar elementary e… Ubuntu. 12.04. Doar ca arata, parca, un pic mai bine. OS X style si fara Unity.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*