boio.ro versus @boio

Incep sa observ ca sunt din ce in ce mai multe zile in care prefer sa scriu pe twitter in loc sa postez pe boio.ro. Poate ca e limita de caractere de acolo, care ma fascineaza sau ideea ca Twitter e mai rapid. Desi nu e…

Uneori subiectele nu mi se pare suficient de interesante pentru blog. Sau poate ca prefer sa tin boio.ro pentru tutoriale, subiecte serioase si care merita atentie sporita.

Nu am ajuns in momentul in care sa pot sa las boio.ro de tot. Tocmai de aceea aleg sa postez in fiecare zi acel sumar al tweet-urilor zilei “boio pe Twitter”.

O singura chestie ma face sa nu imi placa twitter: faptul ca postarile de acolo par sa se piarda mult mai repede…

Tu ce ai alege? blog sau twitter? si ma refer atit la mine cit si la blogul/contul tau de twitter (in cazul in care ai unul)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*