Windows 7 – noile reclame

noile reclame Microsoft pentru Windows 7 nu prea ma conving.

Oare e chiar asa de important Windows Media Player, ca sa fie mentionat intr-o reclama? Sa inteleg ca acum computerul tau poate sa si playeze video? WOW, ce progres…

ok, urmatoarele doua au o idee ceva mai buna…

parca e totusi un pas inainte de la mizeriutele cu “i’m a pc” in care necunoscuti cumparau laptopuri de doi lei prin magazinele americane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. Mi se pare ok ca au facut reclama cu WMP.
  Si la iPhone 3GS au prezentat faptul ca poate sa filmeze ca pe o mare realizare, de parca telefoanele de la 3$ in sus nu pot filma

 2. eu am win 7 instalat de cand a aparut rc1 si merge grozav, ca in prima zi! fata de vista este un pas urias ca sa nu mai vorbim de batrnul xp pe care multi dintre noi inca il mai au si il vad ca pe cel mai bun sistem de operare.
  reclamele nu sunt prea grozave, sunt doar destul de bune.

 3. windows 7 e un os destul de stabil si se misca surprinzator de bine…chiar am ramas placut surprins cand l-am testat.oricum gamerii nu ar da niciodata un pc pe platforma microsoft pe un apple..

 4. Cred k singura problema reala la Mac este pretul foarte ridicat. Dak ai fi ceva mai ieftin mi-as lua fara sa stau pe ganduri. Apropo…auzisem niste zvonuri care acuzau in ultimul timp firma Apple de faptul ca a scazut calitatea produselor in pe viitor se preconizeaza limitarea la un nivel mediu dpdv calitativ. Succes si noroc!

 5. Intrebare: este vreun posesor de Windows (orice versiune) care sa fi zis ca NU merge bine acel Windows ce il au, cand este FRESH instalat?

  Asta se intampa (zic eu) si cu 7. Acum sunt NUMAI FRESH INSTALL! Stati sa vedem dupa cateva luni de folosire … Si, da, fata de Vista este o diferenta, in primu rand de nume, si in al doilea de faptul ca au dat inapoi cu toate acele “annoying things”, dar la baza este chiar acelasi …

  Parerea mea …
  Cheers!
  Felix

 6. Mie mi se pare cel mai bn sistem de operare Ubunu (Linux) … nu intra nici un virus … :D mai folosesc si Mac OS la servici :))

1 Trackback / Pingback

 1. surse de inspiratie | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*