Cum selectezi text in iOS

Sunt convins ca stii sa apesi cu degetul pe ecran, dar nici chiar eu nu stiam toate trucurile astea:

Advanced Selection:

1. Tap twice on word to select whole word.

2. Tap 4 times on paragraph to select whole paragraph.

3. Put one finger in the begining of desired selection and the other in the end and hold for a while. Text between fingers is selected.

4. Tap twice in the beginning of desired selection and immediately start dragging pin to extend it. (don’t detach finger after second tap)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Thx, stiam doar de 4.

    Am mai descoperit recent din intamplare ca in Photos, gestul de zoom-out pe o poza are efectul de “back”. Mi s-a parut util pentru ca de obicei faceam “click” pe poza ca sa apara meniul contextual ca apoi sa dau “click” pe butonul de “<"

    Detaliile astea in iOS gasesc ca sunt foarte utile, keep 'em comin'!

1 Trackback / Pingback

  1. iOS Tips: selecting words and phrases | Jailbreak Wizard

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*