luati de spammati

mtj342@gmail.com

stie el de ce.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Stiu ca citisem undeva o chestie asemanatoare, unde un tip avea o problema cu un “joe job”. In prima faza stiu ca ii trimitea spammuri apoi a inceput sa ii deterioreze imaginea siteului folosindu’se de linkul individului. Pana la urma s-a cumintit dar nu stiu ce sa faci sa scapi definitiv de problema… sunt oameni si oameni :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*