cum sa enervezi un angajat AT&T

ma duc azi intr-un magazin at&t. am ales unu din downtown miami pt ca au trafic mai mare de marfa si aveam sanse sa gasesc ce vroiam.

aveau iPhone. pt ca asta cautam. il intreb pe unu dintre angajati daca au iPhone cu firmware 1.1.1 si il bag in ceata. ca sa ii ofer mai multe intrebari incuietoare il intreb din ce saptamana e iPhone-ul pe care el au. e cumva 44 sau mai vechi? parea si mai bagat in ceatza.

vine altu si ii adresez aceeasi intrebare. asta si-a dat seama imediat ce caut si de ce si imi zice direct. nu, avem numai 1.1.2.

ma uitam la fata lui si imi dadeam seama ca baiatu se abtinea cu greu sa nu ma dea afara :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

  1. You are EVIL ;) Hi hi hi
    Iti dai seama ce bine ‘antrenati’ sunt aia din moment ce nu ti-a dat cu basca in cap? Nu ai sughitat dupa ce ai plecat de acolo? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*