shopping in Miami

am plecat de dimineata spre un mall. aveam juma de zi libera asa ca mi-am propus sa sparg 600 de para. nu ma intreba de unde si cum vine suma exacta…

nu stiu cum se face ca m-am plimbat 6 ore si nu numai ca nu am cumparat nimik, dar am asistat cum iubita mea cumpara pe banda rulanta tot felul de chestii…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. :) Nu stiu de ce am senzatia ca te cam oftici …
    Sa-ti fie invatatura de minte .. data viitoare sa fii mai hotarat! Iti faci lista :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*