locul de unde pleaca toate minunile

ce ai da sa fii in camera aia, macar pentru 5 minute?

pentru cine nu stie, nenea ala cu MacBook Air in mana e Jonathan Ive – designerul Apple, chiar la el in uzina.

astept si eu cu nerabdare filmul.

au aparut discutii cum ca laptopul de pe masa ar fi un MacBook Air de 15 inch.

nu e prima data cind se discuta despre un MacBook air de 15″. Ideea e simpla. Apple a scos un MacBook Pro de 17″ cu o baterie mai buna, mai subtire si incorporata. Automat, actualul MacBook Pro 15″ nu poate fi scos de pe piata. Apple poate insa, sa scoata un MacBook Pro 15″ cu baterie incorporata. Automat, el va fi putin mai subtire. Daca ii mai scot din el niste mufe si unitatea optica, laptopul se subtiaza si mai mult.

Ce obtinem? Un MacBook AIr de 15″ subtire, cu baterie foarte buna la acelasi pret. hmm, ai da actualu MacBook Pro 15″ pe unul din ala?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*