Beef Jerky si carnatii americani

cind vine vorba de snacks pentru un film sau un meci, americanii sunt la ei acasa. gasesti toata gama de produse de la cele mai ciudate, la cele mai experimentale si la cele mai delicioase.

am gasit in magazine seminte de floarea soarelui cu diferite arome, diferite retete de pizza si alte mancaruri care se prepara la microunde, celebrele jumari romanesti (cu arome de nici nu ai visat) si altele. Nu mai zic de cipsuri cu sosurile speciale si biscuiti sau prajiturele.

unul dintre snack-urile ciudate, care nu se gaseste pe toate drumurile in romania este Beef Jerky. e detul de greu sa-l explici cuiva care nu l-a incercat niciodata: un fel de carne de vita afumata, uscata si destul de sarata. In apogeul erei fast-food, pungile cu bucati de carne nu mai erau de ajuns.

azi am gasit un nou tip de snack. pentru un roman pare putin ciudat, dar combinatie este ideala pentru un meci. poate de aia cutia din imaginea alaturata era undeva prin raionul de bere din Wallmart.

“All American Beef & Cheese” e facut de baietzii cu Beef Jerky. Pe scurt, ai plicuri de plastic (in vid) cu 2 stick-uri de cascaval si un fel de carnat afumat. Aspectul e cel de Cabanos cu Cascaval, dar gustul e de ceva mai de calitate. eu nu prea le am cu mancarurile sarate si picante, dar asta e bun. Si nici nu are calorii, carbohidrati sau alte cele de te ingrasa. zic ei…

mi-a placut ca pe una dintre fetele cutiei scrie “Best by 12 / 3009”. Cu alte cuvinte, poti sa il tii in casa o mie de ani si o luna si tot nu se strica.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*