gadget-urile anului 2007

revista time a anuntat lista cu gadget-urile anului 2007. pe primul loc este – evident – iPhone. baietzii zic ca singurul minus al jucariei ar fi acela ca vine codat in reteua at&t.

pe locul doi e un aparat foto de la nikon. si asta pt ca are wi-fi incorporat si poti sa trimiti pozele wireless oricui. iar locul 3 e ocupat de un telefon wifi facut de netgear (pt ca are skype incorporat).

pe locul 4 apare palm centro. in afara de faptul ca e ieftin eu nu am reusit sa gasesc prea multe plusuri telefonului oferit de palm. iar locul 5 e ocupat de o camera video de la sony care inregistreaza video HD direct pe card.

am mai discutat despre camerele cu flash drive si o repet: deocamdata sunt jucarii. nu va luati asa ceva. de baza ramane tot miniDV sau in general caseta!

ps: astept sa citesc wall-street.ro de maine sa vad cum ma copiaza baietzii si la stirea asta… nush de ce, dar coincidentele sunt cam mari in ultima vreme… nu e rusine sa spuneti ca va inspirati de pe bloguri baieti… nu de alta, da poate punem de o colaborare…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Revista Time face tot felul de topuri. Care de care mai ciudat, sau mai de calitate. Depinde. Asta e unul dintre cele bune. iPhone îşi merită locul. În afară de asta, ador faptul că nu au pus pe primele locuri tot felul de roboţei ciudaţi din mother Japonia.

  2. Dacă gadgeturile alea sunt în top, de ce nu prea am auzit de ele? De iPhone da, am auzit, l-am testat câteva minute ÅŸi chiar îşi merită locul, dar celelalte? Dacă sunt în top sunt populare, dacă sunt populare înseamnă ca multă lume ÅŸtie de ele, eu cum de nu am auzit de majoritatea?…

  3. Nu citeşti site-uri de specialitate :) cred că de asta nu ai auzit. Dar oricum, nu contează dacă se aude sau nu de ele. Nu e concurs de popularitate. E măsurare de forţe. Care poate e în faţă, care nu, asta e.

  4. V for Vendetta, Bound şi Crash Course. Mai gandeşte-te la anul în care a apărut Matrix, gândesteşte-te la ce efecte erau. A fost acum câţiva ani asta, atunci când nu prea vedeai filme cu aşa efecte. Tehnologia a evoluat mult, sunt curios ce şi cum o să mai folosească acum.

  5. Nu poti spune, zic si repet, IPhoneul isi merita locul dar celelalte nu stiu ce cauta pe acolo. Cred ca si matele colorate isi aveau un loc pe acolo … :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*