Lenovo Yoga vs iPad

Un singur lucru le-a iesit: numarul cumparatorilor noului device este corect in raport cu cei care vor cumpara iPad :)

Inca un device despre care nimeni nu va fi auzit peste 3 ani.

Acum serios: laptop-uri care se transformau in tableta au mai fost si sunt pe piata. Nu stiu cine are nevoie de ele. Cind am nevoie de laptop stau pe laptop, cind am nevoie de tableta inseamna ca stau in pat, nu aud si nici nu simt coolere si nici nu imi fac griji ca tastatura s-ar putea deschide sau ca jucaria e prea grea cind o tin in brate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Lumea corporate are nevoie de laptopuri care se transforma in tablete. A mai incercat Microsoft faza asta cu multi ani in urma … De data asta cred ca au sanse mari!

  2. @tzup: ba bine ca nu.
    Am lucrat in multinationale si niciodata nu am simtit nevoia pentru un laptop care se transforma in tableta. Nici eu, nici colegii mei.

  3. Da, sunt foarte mari șanse ca peste 3 ani ,doar americanii să mai cumpere iPad-uri.Am căzut și eu în capcană în 2011 cu un iPad 2…până mi-am dat seama care dintre ele e “jucăria” de fapt :)

1 Trackback / Pingback

  1. Micile diferente de… marketing | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*