Elon Musk il copiaza pe Henri Coanda

Asta ca sa nu zic ca proiectul americanului este un plagiat…

Ideea de Hyperloop a ajuns in America in 2012 la initiativa lui Elon Musk. Era un sistem de transport prin tuburi vidate. Exact asa cum l-a gandit Henri Coanda in urma cu 40 ani.

Fosta mea colega de la TVR, Alexandra Bogdan a dezgropat arhivele si a mers pe urmele proiectelor lui Coanda, prin judetul Prahova.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Una din ideile de avangarda a unui savant roman pe care ar trebui sa il veneram. Ar fi Probabil una din investitiile pe care, daca am face-o, am umple de invidie pe multi cu pretentii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*