Intrerupatorul Belkin WeMo

Ideea de a aprinde/stinge becurile din casa cu ajutorul telefonului mi se pare interesanta. Solutia gasita de Belkin nu este greu de pus in practica. Ce ma face sa dau un pas inapoi este ideea de a te conecta la o anumita retea WiFi doar pentru a aprinde becul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Adrian, trebuie sa te conectezi la o anumita retea WiFi doar pentru a programa intrerupatorul sa se conecteze la reteaua ta WiFi.
    Te conectezi la reteaua AdHoc “WeMo Light” apoi dupa ce lansezi WeMo App selectezi reteaua ta WiFi “Boio WiFi” :). Dupa ce ai terminat pairing-ul te conectezi normal la reteaua ta WiFi si cand deschizi WeMo App ai doar o lista cu intrerupatoarele sincronizate si un On/Off switch in dreapta lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*